PRINCE2 Agile® - Projectmanagement

PRINCE2 Agile® is een oplossing die de flexibiliteit en responsiviteit van agile combineert met het duidelijk gedefinieerde raamwerk van PRINCE2. Het PRINCE2 Agile raamwerk omvat een breed scala van agile concepten, inclusief Scrum, Kanban en Lean. Het biedt een leidraad om PRINCE2 in een agile context toe te passen en omvat:

  • Het op maat maken van de geïntegreerde set van PRINCE2 principes, thema’s en processen
  • Het produceren van de PRINCE2 management producten
  • Het toepassen van de standaard agile rollen op een PRINCE2 teamstructuur
  • Het toepassen van de fundamentele Agile gedragingen, concepten en technieken binnen PRINCE2

De kracht van PRINCE2 ligt op het gebied van projectsturing en projectmanagement, terwijl agile een zeer sterke focus heeft op de levering van het product. Wanneer PRINCE2 en agile worden gecombineerd, zullen projectsturing, projectmanagement en projectlevering worden geoptimaliseerd om een complete projectmanagementoplossing te creëren.

PRINCE2 Agile is een uitbreidingsmodule ontwikkelt voor organisaties en personen die al werken met PRINCE2. Het geeft verdere aanwijzingen over hoe agile methoden toegepast kunnen worden op ‘s werelds meest erkende projectmanagement methode. PRINCE2 Agile is ontwikkeld met enkel een Practitioner kwalificatie. Het doel van deze Practitioner kwalificatie is om aan te tonen dat u PRINCE2 Agile op een scenario kunt toepassen en praktisch op maat weet te maken.

Bron

De methode staat beschreven in het handboek "PRINCE2 Agile™ Manual".

PRINCE2 Agile NL (Front)
PRINCE2 Agile EN (Front)
prince2-agile logo

Trainingen

PRINCE2 Agile® Foundation

PRINCE2 Agile® Practitioner

PRINCE2 Agile® Foundation Examen

PRINCE2 Agile® Practitioner Examen

Trainingsbrochure

© 2011 - 2022 Key Result | Alle rechten voorbehouden