Over Key Result

Key Result is als trainings- & adviesorganisatie gespecialiseerd in projectmanagement en heeft tot doel om organisaties en individuele medewerkers te ondersteunen en te begeleiden. Zo kan meer rendement worden behaald uit projecten. Het managen van projecten en processen is een specialisatie. Het vereist meer dan het beheersen van een methodiek. Succesvol management is 'feeling' hebben met ambitie, bedrijfsbelangen en doelstellingen, zonder daarbij de taakvolwassenheid uit het oog te verliezen.

Groepsfoto Key Result (4 mensen)

Maak kennis met ons kernteam!

140524-1-9955 (Richard)

Richard Weber

Founder/Managing Partner en Trainer

Richard Weber werkt sinds 1996 dagelijks met hart en ziel aan het uitdragen, stimuleren en professionaliseren van het boeiende vak van projectmanagement. Sinds de introductie van PRINCE2® in Nederland is hij actief betrokken bij de groei en ontwikkeling en is hij een van de eerste gecertificeerde AgilePM® trainers van de Benelux. Verder heeft hij als coach, trainer en projectmanager gewerkt aan projecten bij Naturalis, TomTom en het Van Gogh museum.

Rolf Teekens

Managing Partner en Trainer

Rolf Teekens is vanaf 1994 al betrokken bij projecten. In diverse organisaties en branches is hij uiteindelijk uitgegroeid tot projectmanager en trainer. Door dagelijks trainingen te geven en projectmanagement-verbeteringen door te voeren is Rolf een grote hulp geweest bij diverse klanten. Zo is hij als projectmanager en trainer onder andere werkzaam geweest bij Ministerie van Defensie, Zilveren Kruis Achmea, Gemeente Utrecht en Provincie Groningen.

140524-1-0022 (Rolf)
140524-1-9982 (Mariska)

Mariska Timmermans

Office Manager

Mariska heeft een centrale rol binnen de dagelijkse operationele werkzaamheden zoals planning, administratie, logistiek, ondersteunend aan de opleidingen, cursussen, workshops en praktijksessies die door onze experts worden uitgevoerd. Mariska is voor onze klantenkring het eerste aanspreekpunt voor de dagelijkse operatie en de steun en toeverlaat van onze experts.

Naast ons kernteam maken wij gebruik van de beste trainers en experts om zoveel mogelijk klanten te kunnen voorzien in trainingen van de beste kwaliteit!

© 2011 - 2024 Key Result | Alle rechten voorbehouden