Logo Key Result (v2021 neg + tagline)

"Wanneer resultaat telt"

Key Result is een trainings- & adviesorganisatie gespecialiseerd in Projectmanagement. Ons doel is om jouw organisatie en medewerkers te ondersteunen en te begeleiden, zodat je meer rendement haalt uit jouw projecten. Daarbij kijken wij niet alleen naar factoren als tijd, budget en kwaliteit, maar ook naar samenwerken, communicatie, besluitvorming en leiderschap. Zo vergroten wij samen met jou de slaagkans van jouw projecten en daarmee bespaar je geld maar ook kostbare tijd en ben je succesvoller.

Training

Projectmanagement is een vak. Passie alleen is niet voldoende. Je moet over de juiste kennis, ervaring én attitude beschikken om als projectmanager jouw project professioneel te managen en met succes het gewenste projectresultaat te leveren.

Key Result focust zich op projectmanagement. En dat maakt ons uniek!

Consulting

Projectmatig werken is een manier van denken en handelen die organisaties leren met vallen en opstaan. Een extra steuntje in de rug van een objectieve specialist kan net dat beetje extra steun en inzicht geven om jouw doelen met minder inspanning te halen.

Wij begeleiden en adviseren je in de volle breedte!

Resourcing

Primair betreft Resourcing onze eigen inzet op interim opdrachten en zijn we niet altijd beschikbaar of missen we specifieke kennis of ervaring. Wij beschikken echter wel over een uitgebreid netwerk van ervaren vakmensen.

Maak kennis met ons kernteam!

Key Result is als trainings- & adviesorganisatie gespecialiseerd in projectmanagement en heeft tot doel om organisaties en individuele medewerkers te ondersteunen en te begeleiden. Zo kan meer rendement worden behaald uit projecten. Het managen van projecten en processen is een specialisatie. Het vereist meer dan het beheersen van een methodiek. Succesvol management is 'feeling' hebben met ambitie, bedrijfsbelangen en doelstellingen, zonder daarbij de taakvolwassenheid uit het oog te verliezen.

Groepsfoto Key Result (4 mensen)

Wat klanten over ons zeggen

Partner, effectief, praktijkgericht, kundig, betrouwbaar

Edwin Löring, Programmamanager, LOI Hogeschool

Klantgericht, benaderbaar, maatwerk en betrouwbaar

Daphne Suijker, Programmacoördinator Live Science, Naturalis

Expertise, betrokken, grondig, kwaliteit, plezier

Marianne Herbert, Portfoliomanager, UWV

Versimpelen en verhelderen van complexe (projectmanagement) materie, behulpzaam, bereidwillig, denken in oplossingen, Maatwerk

Nicoline van Griethuijzen, Programmamanager Vakgroep Programma- & Portfoliomanagement, ICM

Persoonlijke benadering, kundig, praktijkgericht, projectmanagement is een vak

Kirsten van Hulsen, Afdelingshoofd Publiekszaken, Naturalis

Betrouwbaar, flexibel, kwalitatief goed, snel van reactie

Reinoud Ykema, Delivery Manager, Capgemini Academy

Een kundige kijk op integraliteit en managen van projecten

Har Coenen, Manager afdeling Projectmanagement, Waterschapsbedrijf Limburg

© 2011 - 2024 Key Result | Alle rechten voorbehouden